Tid
Arrangement
Sted
08.04.2019
Røros
,
05.03.2019

Velkommen til et unikt kurs med Tine og Nores

Dette kurset i norsk tradisjonsmat gjennom sesongene, er et kompetansehevende kurs utviklet spesielt for kokker og lærlinger tilknyttet Nores. Kurset går over en dag og inneholder både en teoretisk del og en praktisk del på kjøkken. Dagen vil dekke retter og sortiment når det gjelder norsk tradisjonsmat, samt merking, historiefortelling, servering, presentasjon og vedlikehold av buffet. Kurset holdes av matfaglig ansvarlig i TINE, Pål Jetmundsen og mat- og drikkefaglig rådgiver ved Kulinarisk Akademi, Jostein Medhus.

Hallingdal
Bergen, Oslo
08.04.2019

Har du meldt deg på Noresdagen?

Mandag 8. april varmer vi opp med Noresmesterskap i spark før kveldens Get-together på Bergstadens Hotel. Tirsdag 9. april starter vi med årsmøte, medlemstime og foredag på Verket. Deretter åpner vi dørene til Noresmessen hvor det blir servert lunsj fra leverandørene. Under årets messe kan du møte rundt 65 leverandører. Kveldens festmiddag finner sted på Røros Hotel. Under kvelden skal vi kåre årets medlem, årets leverandør, årets Buy at Nores medlem og ikke minst beste stand!

Verket Røros
Røros,
02.04.2019

Kurs i KuttMatsvinn2020

Vi oppfordrer alle til å delta på prosjektet KuttMatsvinn2020, og har i den forbindelse satt opp kurs for Noresmedlemmer rundt om i landet.

Asko Rogaland
Skurvemarka 21, 4330 Ålgård