Ny leder til Nores

Ny leder til Nores

Etter 8 år som administrerende direktør for Nores går Pål Semb-Johansson av med pensjon. Under Påls lederskap har Nores nær doblet både innkjøpsomsetningen og antall medlemmer, samt bidratt til en sterkt forbedret struktur. Vi har nå gleden av å informere om at styret i Nores har ansatt Marianne Lund for å ta over rollen som leder for Nores.  

Marianne Lund kommer fra stillingen som daglig leder i Allday Group der hun har ledet og forvaltet eierskapet av selskapets restauranter i Oslo, Vestfold, Telemark og Grenland. Hun har tidligere vært markedsdirektør i Umoe Restaurants for merkevarene Peppes Pizza, Starbucks og Friday’s med flere og har i tillegg bakgrunn som administrerende direktør for Peppes Pizza.

«Fokus på kundeopplevelsen og det å skape synergier, er sentralt for lønnsomhet og god fremtidsrettet utvikling», sier Marianne Lund.

Hun er 50 år og bor på Høvik i Bærum med mannen Petter og to barn på 16 og 20 år. Marianne forteller at hun er oppvokst med en mor som lagde alle måltider fra bunnen av, hvilket bidro til hennes interesse for den gode matopplevelsen.

«Vi ønsker Marianne hjertelig velkommen inn i Noresfamilien. Vi mener hun er rette personen for å videreføre den gode kulturen og den fantastiske jobben som er lagt ned i Nores i en årrekke. Vi gleder oss til fortsettelsen», sier Terje Simonsen, styreleder i Nores.

Andre nyheter

No items found.

Kommende arrangement

No items found.