To nye tilskudd til Noresfamilien på plass

To nye tilskudd til Noresfamilien på plass

1.mai kunne vi ønske velkommen til Leif Mikkelborg som ny innkjøpssjef og Malin Bech som tiltrer som ny markedsansvarlig i Nores.

Leif Mikkelborg har en Bachelor of Business fra Oslo/Australia og startet arbeidskarrieren i ICA Norge med forskjellige stillinger innen import og logistikk før veien gikk videre til kategori og innkjøp sentralt. Etter 10 år i konsernet gikk ferden over til leverandørsiden hvor Leif jobbet i flere år hos både Unilever Norge og Orkla Foods Norge, også dette innenfor kategori og innkjøp. Leif har bred og inngående kjennskap fra begge sider av bordet samt en god forståelse av verdikjeden fra ulike bransjer. Etter ca. 15 år i dagligvare ble det bransjebytte og Leif startet som Kategori- og innkjøpssjef i Malorama (senere oppkjøpt av Mestergruppen).

- Jeg har gledet meg veldig til å begynne i Nores. For meg blir det et bransjebytte, og jeg er sikker på at min bakgrunn er relevant for å kunne håndtere det. På veien til oppstart har jeg bare hørt positive ting om både Nores og medlemmene, og ikke minst bransjen forøvrig. Både Noresdagen på Storefjell som jeg var så heldig å få med meg og de få ukene jeg har vært her, har forsterket det inntrykket. Det er mye nytt å sette seg inn i, men gleder meg veldig til å kunne sette ordentlig i gang og bidra med min kompetanse og erfaring. Med hjelp av flotte, ivrige og kompetente kolleger samt øvrige samarbeidspartnere, er dette en reise jeg håper og forventer skal bli interessant, krevende og ikke minst morsom, sier Leif.

Malin Bech har en Master of Creative Industries fra Queensland University of Technology og har over 15 års erfaring innen markedsføring, innhold og prosjektledelse. Etter å ha startet karrieren som prosjektleder i reklamebransjen, har reisen gått via bistand til lojalitet innen bank og finans. Hun har senere ledet det norske digitale salgs- og markedsføringsarbeidet for TUI i Norge, og sist jobbet som innholdsspesialist hos Godtlevert og Adams Matkasse. Nå gleder hun seg til å utnytte sin brede kunnskap og erfaring innen markedsføring til å skape inspirerende, spennende og relevant medlems- og markedskommunikasjon hos Nores.

- Jeg har alltid hatt et ekstra stort hjerte for hotell- restaurant- og servicebransjen, og evnen menneskene der har for å skape fantastiske opplevelser for sine gjester. Som Leif, er jeg veldig glad for den pangstarten jeg fikk på Noresdagen på Storefjell. Der fikk jeg virkelig se på nært hold de tette båndene som medlemmer, leverandører og Nores som organisasjon har til hverandre. Nå gleder jeg meg enormt til å bli en del av Noresfamilien, og få bli kjent med alle de flotte medlemmene og leverandørene vi har. Ikke minst ser jeg frem til å få bidra til å fortelle alle de spennende og inspirerende historiene til menneskene bak, forteller Malin.

Ta gjerne kontakt med de begge ved anledning og behov:

Leif Mikkelborg - leif@nores.no / Tlf 917 61 334

Malin Bech - malinb@nores.no / Tlf 472 33 449

Andre nyheter

No items found.

Kommende arrangement